AKMA TERMİK SANTRALLERİ ZİYARET ETTİ

AKMA Termik Santralleri Ziyaret Etti

Genel Başkanımız Ersin AKMA ve Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Eşref ERDEN ve İzmir 2 No’lu Şube Başkanımız Hüseyin İNAL, orman yangınlarının Kemerköy Termik Santraline sıçraması ve Yeniköy Termik Santralini tehdit etmesi nedeniyle yaşanan felaketten dolayı Yatağan Şubemizi ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Daha sonra Şube Başkanımız Fatih ERÇELİK ve Şube Yöneticilerimiz ile birlikte Yeniköy ve Kemerköy Termik Santrallerini ziyaret eden Akma başkanlığındaki TES-İŞ Heyeti, orman yangınlarının yayılması nedeniyle büyük tehlike atlatan termik santrallerdeki üyelerimizle bir araya geldiler. Yaşanan felaket, sıkıntılar ve mevcut durum hakkında bilgi alan AKMA ve beraberindeki heyet, üyelerimize ve ziyaret kapsamında bir araya geldikleri işveren temsilcilerine geçmiş olsun dileklerini sundular.

AKMA, ziyaret kapsamında yaptığı açıklamada; "Bir yandan orman yangınları nedeniyle yüreğimiz yanarken diğer yandan Yeniköy ve Kemerköy Santrallerinde büyük bir felaketin eşiğinden döndük. Zamanında alınan önlemler, yetkililerin ve üyelerimizin olağanüstü gayretleri sonucunda santraller ciddi hasar görmeden kurtuldu. Yangına karşı topyekun savaş veren, büyük sıkıntı ve zorluklarla mücadele eden üyelerimizin ve işyerlerimizin yanındayız. Üyelerimize, ailelerine ve işverenlerimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yangının kontrol altına alınmasında emeği geçen yetkililerimize, üyelerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.