YENİ YILDA REFAH, GELİR VE VERGİDE ADALET DİLİYORUZ

YENİ YILDA REFAH, GELİR VE VERGİDE ADALET DİLİYORUZ

TES- İŞ Sendikası olarak; üyelerimiz, onların eş ve çocukları ile birlikte yaklaşık 250 bin kişilik bir aileyiz. Tüm dünya işçileri ile dayanışma içerisindeyiz ve her milletten milyonlarca üyesi olan devasa bir ailenin parçasıyız. Geçtiğimiz yıllarda dünya çalışanları sorumlusu olmadıkları ekonomik krizlerin bedelini ödemek zorunda kaldılar. Ücretler ve sosyal haklar hemen her ülkede geriye götürüldü.Zengin fakir arasındaki uçurum ülkeler ve kesimler arasında artış gösterdi. Yoksul ülkelerde çocuklar zorla çalıştırıldılar. Kadınlar düşük ücretlere ve daha kötü çalışma koşullarına mahkum edildiler. Pek çok işçi kardeşimiz sağlıksız ve güvensiz işyerlerinde hayatlarını ya da sağlıklarını kaybettiler.

Gelir ve vergide adaletin sürekli bozulduğu yıllar yaşadık.TES-İŞ olarak tüm bağımsız İşçi Sendikaları gibi üyelerimizin gelirini enflasyona ezdirmemek ve refahını korumak için var gücümüzle çalıştık. Gelecek yıllarda da sendikamıza her daim güvenen üyelerimizle birlikte yine omuz omuza hak mücadelemize durmadan yılmadan devam edeceğiz. Yeni yılda kapımızı bu defa refahın, adaletin ve huzurun çalmasını temenni ediyoruz. Üyelerimize ve emeği ile geçinen tüm çalışanlara aileleriyle birlikte sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmelerini diliyor, saygılar sunuyoruz.

TES-İŞ GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU