30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Milletimizin tarih yazdığı eşsiz kahramanlık destanlarından birisi, bağımsızlığımızın ve vatan topraklarının düşmandan kurtuluşunun habercisi olan 30 Ağustos 1922 Zaferinin yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz.

Şanlı tarihi boyunca; toprağına ve bağımsızlığına olan sarsılmaz sadakati ve düşkünlüğü ile diğer milletlere örnek teşkil eden Türk Milletinin ebediyete dek yaşayışı, 30 Ağustos zaferi ile perçinlenmiştir.

30 Ağustos Zaferi; Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün sözleriyle sadece Türk tarihinin değil, aynı zamanda dünya tarihinin de akışını değiştiren bir zaferdir.

Olağanüstü zor koşullar altında canlarını dişlerine takarak gösterdikleri fedakarlıklarla 30 Ağustos Zaferini Milletimize armağan eden; başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve vatan için canını seve seve veren tüm kahramanlarımızı minnetle anıyor, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Tüm gazilerimize rahmet, saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz.

İşçisi, işvereni ve tüm toplum kesimleriyle Milletimiz, dün olduğu gibi bugün de birlik ve beraberlik içerisinde olacak, maruz kaldığı saldırıları başarıyla bertaraf edecektir. İstikbaline; askeri, siyasi, ekonomik ve kültürel alanda tam bağımsızlığını muhafaza ederek, kararlılıkla yürüyecektir.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.

TES-İŞ YÖNETİM KURULU