DSİ AYDIN'DA TAŞERON İŞÇİLERİN KADRO SEVİNCİ

Taşeron işçilerin kadroya geçişini düzenleyen 696 Sayılı KHK kapsamında kamuda sürekli işçi kadrosuna geçen 307 DSİ taşeron işçisi mutluluklarını kurban keserek ve lokma döktürerek kutladI.

İşçilerin kadroya geçişi münasebeti ile DSİ 21. Bölge Müdürlüğünde bir tören düzenlendi. Törene işçilerin yanı sıra sendikamız Aydın Şube Başkanı Mustafa Aydın, DSİ 21. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta ile şube müdürleri katıldı.

İşçilerin kadro sevincini paylaşan Aydın Şube Başkanımız Mustafa Aydın şunları söyledi: “Sendika şube başkanı olarak çok şanslıyım. Daha önce burada geçici işçiler vardı. O dönemde ben de çalıştım. Kadroya geçtim ama geçici işçilerin kadroya geçiş bayramını tüm arkadaşlarımızla burada kutladık. DSİ’de çalışan 307 taşeron işçimiz kadroya geçti. Başta Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Hükumet yetkililerine ve TÜRK-İŞ’e teşekkür ederiz. Tüm arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun”

DSİ 21. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta da kadroya geçen 307 işçiye hayırlı olsun temennilerinde bulundu ve şunları söyledi: “Kadroya geçen arkadaşlarımız büyük sevinç yaşıyor. İşçilerimizin kadroya geçişinde büyük emeği olan sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah bugüne kadar yaptıkları çalışmaları bundan sonra kadrolu olarak yapmaya devam edecekler. Kendilerinden daha verimli çalışmalar bekliyoruz”

Kadroya geçen Halil Etten ise mutluluğunu ve duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Çok sevinçliyiz. Bu sürecin hızlanmasında büyük emeği olan sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederiz. Bunun yanında bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan TES-İŞ Aydın Şube Başkanımız Mustafa Aydın’a, 21. Bölge Müdürümüz Mehmet Akif Balta ve ekibine şükranlarımızı sunuyoruz. Taşeron işçiler olarak mücadelemiz mutlu sonla bitti."